BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Duyurular
İHA Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı "AOSB204 Bitirme Projesi II" Dersi Final Jürisi

Başkent Üniversitesi Anadolu Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı "AOSB204 Bitirme Projesi II" Dersi Final Jürisi 07/06/2024 Cuma günü saat 10:30'da Anadolu OSB Meslek Yüksekokulu Teknik Resim sınıfında gerçekleşmiştir.

Ders sorumlusu Öğr. Gör. Ogan KESKİN moderatörlüğünde, jüri üyeleri Öğr. Gör. Yalım GÜLTEKİN, Öğr. Gör. Burak ONAR, Öğr. Gör. Yasemin ALAKOÇ BOZKURT, Öğr. Gör. Ülüver BOZKURT, Öğr. Gör. Kürşat Alp YİĞİT ve Öğr. Gör. Pınar ERDAŞ'ın katılımları ile İHA Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı öğrencileri Doğal Afet Uyarı, Yangın Söndürme, Metan Gazı Tespiti, Denizde Can kurtarma ve Silahlı İHA (SİHA) başlıkları altında prototiplerini jüri üyelerine sunmuşlardır. Öğrencilerimiz kendi tasarımları olan hava araçlarının uygulama uçuşlarını okul bahçesinde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimizin bitirme projelerinde sergilediği özveri ve emeği kutluyoruz.