BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

16. Bitirme Projesi Sergisi

Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Başkent Üniversitesi, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun katılımları ile 16. Bitirme Projesi Sergisi 06/06/2024 Perşembe günü Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Galeri Mühendislik Salonu'nda gerçekleşmiştir.

Sergi Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, Silah Arkadaşları ve Vatanımız için hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız ile başlamıştır. Serginin açılış konuşması Prof. Dr. Sayın Yusuf Tansel İÇ tarafından gerçekleştirilmiştir. Ardından Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Sayın Mehmet HABERAL, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel BARAN, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Kutsi TUNCAY ve Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Hakan ÖZKARDEŞ sırası ile konuşmalarını gerçekleştirmiştir. Konuşmaların sonrasında mühendislik fakültesinden bitirme projelerinde dereceye giren öğrencilerine ödülleri taktim edilmiştir. Ödül töreni sonrasında Başkent Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından Halk Oyunları icrası gerçekleştirilmiştir. Gerçekleşen dans şöleni sonrasında Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Sayın Mehmet HABERAL liderliğinde değerli katılımcılardan oluşan heyet sergide incelemelerde bulunmuştur.

Sergide Başkent Üniversitesi Anadolu Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı Öğr. Gör. Ogan KESKİN sorumluluğunda "AOSB204 Bitirme Projesi II" ve Öğr. Gör. Mehmet Burak ÖNAL sorumluluğunda "BAOS140 Problem Çözme Metodolojisi ve İnovasyon" derslerine ait projeler sergide yer almıştır.

Sergide emeği geçen tüm öğretim üye ve elemanlarına, idari personellere ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlgili youtube tanıtım linki için tıklayınız.