BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

 

Tanıtımlar

Okulumuz Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Burak ONAR ve Makine Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Mehmet Burak ÖNAL, 28 Mart 2023 tarihinde Şehit Mehmet Şengül Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak okulumuzdaki bölümlerin tanıtımını gerçekleştirmişlerdir.

 

 

Okulumuz Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Burak ONAR ve Makine Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Mehmet Burak ÖNAL, 4 Nisan 2023 tarihinde Türk Telekom Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak okulumuzdaki bölümlerin tanıtımını gerçekleştirmişlerdir.

 

 

Okulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yalım GÜLTEKİN ve İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Yasemin ALAKOÇ, 7 Nisan 2023 tarihinde Yenikent Ahmet Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak okulumuzdaki bölümlerin tanıtımını gerçekleştirmişlerdir.

 

 

Okulumuz Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Burak ONAR ve Makine Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Mehmet Burak ÖNAL, 14 Nisan 2023 tarihinde Ostim Şehit Alper Zor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak okulumuzdaki bölümlerin tanıtımını gerçekleştirmişlerdir.

 

Okulumuz Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Burak ONAR ve Makine Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Mehmet Burak ÖNAL, 28 Nisan 2023 tarihinde Gazi Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak okulumuzdaki bölümlerin tanıtımını gerçekleştirmişlerdir.

 

Okulumuz Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Burak ONAR ve Makine Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Mehmet Burak ÖNAL, 2 Mayıs 2023 tarihinde Çiğdemtepe Şehit Mehmet Coşkun Kılıç Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak okulumuzdaki bölümlerin tanıtımını gerçekleştirmişlerdir.